Children are the Future

Day: 3 May 2024

28 April 2024. Gezinnetje wordt verrast met een voedselpakket.

28 April 2024.

Dit mooie gezinnetje, waarvan de vader onlangs is overleden (waardoor ze hun intrek moesten nemen in een huis dat in aanbouw is) wordt door ons ook niet vergeten. De moeder probeert zo goed mogelijk voor haar kinderen te zorgen, maar alle hulp is welkom ????
Met dank aan Maaike Pronk en Massagepraktijk Your Body & Mind.

22 April 2024. De dozen van Kim zijn aangekomen en nog veel meer leuks.

22 April 2024.

Vandaag was t weer eens feest op school, want de dozen van Kim Jansen-Damen zijn gearriveerd. Er was (naast de dozen voor haar eigen sponsorkindje) een doos met o.a Engelse boekjes, regenlaarsjes & een superleuk parachute-spel voor de school. Ook een doos voor juf Ida die door omstandigheden wel wat hulp kan gebruiken en daarom ook nog een financieel extraatje van ons kreeg. Zij staat elke dag heel vroeg op en komt van ver met 2 kleine kinderen en een baby onderweg. Nu kan ze voorlopig met een ‘normale’ taxi reizen.

-Een willekeurige familie werd door Ousman verrast met 2 andere dozen van Kim.
-Vanmiddag wordt er nog een doos opgehaald door een willekeurige familie.
-Binta Bah kreeg van haar sponsorouder (Marijke) medicijnen om haar voet te laten genezen. -Doordat de voedselprijzen in Gambia bizar blijven stijgen en Lamin daardoor niet voldoende heeft aan de lunchdonatie, hebben we vanuit de stichting 4 zakken rijst voor de lunch ‘bijgelegd’.
-Soms geven we een gezin dat al langere tijd geen voedselpakket heeft gehad, via de stichting een pakket. Deze week was dat voor Adama Nyang.

23 April 2024. Tree of Life muren beschilderd door een artiest.

23 April 2024.

De hele school is intussen opgevrolijkt met superleuke, leerzame afbeeldingen.
Mogelijk gemaakt door:
de Wereldwinkel Medemblik
https://wwmedemblik.wixsite.com/wwmedemblik

1 Mei 2024. Nieuwe dak wasruimte en keuken is geplaatst in Kartong bij het HeartHouse.

1 Mei 2024.

H e a r t  H o u s e
Het dak van het keuken/wasgebouw lekte al een tijdje en was hard aan vervanging toe. Liefst natuurlijk nog vóórdat het regenseizoen weer gaat beginnen… en dat is gelukt. Deze keer heeft Ousman de klus aangenomen met een paar vrienden, zodat ze allemaal weer wat konden verdienen. Iedereen blij en Isatou natuurlijk helemaal!
Mogelijk gemaakt door:
Merity GmbH (Patrick en Mohsan)