Allasan Jallow, sponsorkindje van Familie T.
Allasan Jallow, 16-03-2008, het komt zelden voor dat we zoveel goed nieuws bij een familie mogen brengen. Ortance is een lieve, bescheiden vrouw die onlangs uit haar huis is gezet vanwege huurachterstand. Sinds kort woont ze nu met haar eigen 3 kinderen en de zoon (Allasan) van haar pas overleden zusje in dit ‘huisje’ aan de rand van de vuilnisbelt. Ze slapen met zn vijven op een stuk schuimrubber in een vreselijke armoedige ruimte, waarvan het dak ook nog eens vol zit met gaten.

De sponsor heeft aangeboden om haar met de huur van een beter huis te gaan helpen. In het nieuwe huis wordt er voor bedden gezorgd, ze krijgt vanaf nu elke maand (via Henk Bronneberg) rijst, kippen, eieren, uien, tomaten, wortelen, honing etc. en als extra verrassing mag de kleine Madi naar de pre nursery klas en voor Allasan hebben we een plekje gevonden op de Amazing Grace Primary in de 1e klas. Hij is 9 jaar en nog nooit naar school geweest.

Doordat de sponsor onze stichting volledig negeerde hebben wij helaas de beslissing moeten nemen om met deze familie als sponsor te stoppen. Het schoolgeld kunnen zij nu zelf gaan overboeken naar de Amazing Grace.