Madi Pierre Jatta, sponsorkindje van Birgit en Mike.
Madi Pierre Jatta, 12-03-2016, woont bij zijn moeder Ortance met 2 oudere zusjes Theresa en Mary. Zijn vader heeft gekozen voor een reis naar Europa echter heeft men nooit iets meer van hem vernomen. Moeder helpt wat mensen in de huishouding echter heeft geen vast inkomen en kan regelmatig de huur niet betalen. De huisbaas is soepel voor wat betreft de achterstanden en laat een en ander oogluikend toe.

Update 30 December 2018.
De huurbaas heeft uiteindelijk besloten dat Ortance en haar gezin het huis moesten verlaten. Tussendoor is ook nog de zus van Ortance overleden waardoor zij de zorg van Allasan (jongen) op zich heeft genomen. Zij hebben intrek genomen in een erg karig huisje naast de vuilnisbelt, het weerzien was erg emotioneel en allen lieten wat tranen vloeien. Om ieder een beetje op te fleuren hebben wij namens de Familie T. rijst, olie, uien, kippenpoten, melkpoeder en zeep mogen schenken en konden wij vertellen dat Madi met ingang van 1 Maart 2019 onderwijs mag volgen op de Burbage Nursery in de pré nursery klas bij juffrouw Monique. Dit was voor hun geweldig nieuws en kwam net even op het goede moment.

Update 14 Mei 2019.
Door omstandigheden is de samenwerking met de sponsorouder van Madi stopgezet. Hierdoor zoeken wij een nieuw sponsorgezin voor hem met ingang van het nieuwe schooljaar september 2019. Wil jij Madi naar school laten gaan voor €60,- per jaar (plus vrijblijvend €15,- lunchgeld) en vind je het leuk om dit blije ventje af en toe een leuke doos met spulletjes, rijst en/of eieren te sturen? Laat het ons dan weten.                            Birgit & Mike worden de sponsorouders van Madi, dank jullie wel! 💕