Safiatou Jallow, sponsorkindje van Katinka Stolk.
Safiatou Jallow, 25-12-2013, is een ‘kerstkindje’ van 3 jaar oud. Zij woont samen met haar moeder, 2 oudere zussen (Mariama 12 jaar en Binta 14 jaar) en een jonger broertje (Alagie 1,5 jaar) in een klein huisje rondom de vuilnisbelt. Voor de foto heeft ze haar mooiste jurk aangetrokken! Het is een intelligent meisje, wat helaas zonder onze hulp geen kans zal krijgen om naar school te gaan. Haar moeder probeert geld te verdienen door wat dingen op straat te verkopen, zoals pinda’s en fruit. Dit is maar net genoeg om het eten en de huur te betalen, waardoor de oudere zussen dus ook niet naar school kunnen.

☆☆☆ Katinka Stolk en haar gezin gaan voor de familie van Safiatou zorgen!! We mogen ze blij maken met t goede nieuws dat Safiatou naar school mag in september en dat ze dan ook al meteen een zak rijst zullen ontvangen. Dankjewel Katinka, echt super! ♡

15 November 2017 zal bij de familie Jallow een flinke indruk achterlaten. Katinka heeft 3 dozen vol met goederen en cadeaus voor het hele gezin laten afleveren voor Buba. De cadeaus voor de kerstdagen en ook voor Safiatou haar verjaardag 25 December een cadeau, wat een heerlijk gebaar Katinka, helemaal top !