Assan Badjie, sponsorkindje van Marian Brugman & Tine Mantel.
Ousainou & Assan Badjie (jongens tweeling 01-10-2012) wonen onder zeer armoedige omstandigheden, met hun vader en een aantal familieleden in een huisje van roestige golfplaten, de moeder van deze tweeling is helaas overleden.  Ousainou heeft rond zijn 2e jaar een hersenvliesontsteking gehad en omdat er geen geld was heeft hij helaas niet op tijd medische hulp gekregen. Hierdoor is hij gehandicapt aan zijn beentjes geraakt. Verder is hij gelukkig goed hersteld en ze willen nu allebei heel graag naar school. Dit gezin heeft echt dringend hulp nodig, vertelde Buba ons emotioneel. Daar gaan we dus voor zorgen!
Marian Brugman & haar moeder Tine Mantel worden de sponsorouders van de broertjes Badjie! Geweldig! ♡

Januari 2019.
Marian Brugman en haar zoon Sam hebben de broertjes Badjie weer bezocht.

Maart 2018.
Marian Brugman en Tine Mantel hebben een aantal dagen Gambia aangedaan en wederom eens langs geweest bij hun sponsorkindjes Ousainou en Assan en hun familie. Uiteraard is iedereen weer flink verwend door deze 2 toppers.    

Oktober 2017.
Marian is net terug van haar reis naar Gambia. Zij en haar moeder zijn de sponsorouders van de tweeling Ousainou & Assan. Ouisanou heeft rond zijn 2e jaar een hersenvliesontsteking gehad waardoor hij gehandicapt is geraakt aan zijn beentjes. Marian heeft de familie en de Burbage Nursery School bezocht en ze verwend met allerlei dingen zoals je op de foto’s kunt zien. Het was een emotioneel en indrukwekkend bezoek, de jongens waren nog wat verlegen maar de familie was ontzettend blij en dankbaar, vertelde Marian. Foto`s staan in het kader.