Binta Bah, sponsorkindje van Erik en Marijke van Steenis.
Binta Bah, 11-03-2013, heeft 2 oudere broers en een zus. De vader vertrok op goed geluk naar Guinea Bissau en liet de moeder zwanger van nr. 5 achter. De moeder verdient wat bij door de was te doen voor andere mensen maar dat is niet voldoende om het schoolgeld van te betalen. Erik & Marijke van Steenis gaan voor Binta zorgen. Helemaal top, dank jullie wel ♡

Januari 2019 hebben Erik en Marijke hun sponsorkindje bezocht, zie hieronder het verslag wat Marijke heeft geschreven :

20 Dagen naar Gambia geweest, op school geweest en ons sponsorkindje (Binta), het kindje van mijn ouders (Ousman) en van mijn zus (Ajii) voor het eerst in levende lijve gezien.
Ook nog mee geweest op het eerste schoolreisje naar Monkey Parc en bij de kinderen thuis geweest met rijst, olie, uien en dozen.
Conclusie: wat zijn de kinderen trots op hun schooluniform en zijn zo blij dat ze naar school kunnen gaan. Ze zijn daar zo gelukkig, doen zo hun best en leren ook echt wat op school.
De moeders vlogen ons in de armen toen we daar thuis waren en bedankten ons “God bless you”. Onze bijdrage komt zo goed terecht. Ook de rijst, uien, olie, kippen en eierendonaties. We helpen de gezinnen daar echt mee, zei meester Buba. Ze kunnen dan echt weer even vooruit.

Alle complimenten voor Monique en Fred van de Stichting Gambia Geven met Liefde, Ousman Cham de chauffeur, die ons met zoveel liefde en plezier heeft gereden en het schoolteam waaronder meesters Buba Ceesay en Lamin Jammeh.
We zijn nu bijna een week thuis en we zijn er nog vol van.

Als je ooit in de gelegenheid bent om er zelf naar toe te gaan, DOEN. Ousman, de chauffeur, wil je graag helpen en je overal naar toe rijden als hij tijd heeft.

Via onderstaande link kun je een verslag en foto`s zien van het bezoek van Marijke en Erik aan Binta Bah.

10 en 23 Januari 2020. Marijke en Erik op bezoek bij hun sponsorkindjes.