Ousainatou & Fatoumatta Badjie, sponsorkindjes van Gea Wijnhoud.
Ousainatou, 08-06-2012 & Fatoumatta, 14-10-2009, in Februari 2017 waren we bij Buba op school en ‘toevallig’ was daar net een oma met haar kleindochters, die nog nooit naar school zijn geweest. De thuis-situatie is dermate slecht dat er dringend hulp nodig is… De oudste wordt in Oktober al 9 en door haar achterstand zou ze in klas 2 kunnen beginnen. De jongste wordt in Juni 6 jaar. Omdat we het niet over ons hart konden verkrijgen om ze weer naar huis te laten sturen, hebben we Buba aangeboden om toch nog 1 of 2 sponsorouders voor de zusjes te zoeken.

Alsof het zo moest zijn ontving ik dezelfde dag een e-mail van Gea Wijnhoud met de vraag of zij een kindje zou kunnen sponsoren. Uiteindelijk vond zij het zo geweldig, mede omdat ze in Februari 2018 zelf naar Gambia ging heeft ze besloten om beide zusjes naar school te laten gaan. Echt fantastisch nieuws voor oma en de meisjes, dankjewel Gea ♡

Ousainatou heeft de Burbage Nursery School goed afgesloten en gaat met ingang van September 2020 onderwijs volgen op de Amazing Grace Primary School dankzij de sponsor.