Amie Camara, sponsorkindje van Evelyne en Roland Blok.
Door omstandigheden zag Liana af van de verdere sponsoring en hebben Evelyne en Roland Blok de zorg van Amie op zich genomen, helemaal geweldig. Dank je wel Evelyne en Roland !

Amie Camara, 23-1-2013, woont samen met haar moeder en 8-jarige broer. Amie is een intelligent meisje maar doordat de moeder geen inkomen heeft is ze dit jaar 2 maanden naar school geweest. Meer zit er niet in voor haar, want als het schoolgeld niet betaald wordt, worden de kinderen weer naar huis gestuurd. Wil jij Amie een kans geven op een betere toekomst?
Voor €60,- per schooljaar kan zij ook zorgeloos naar school. Dit is voor deze mensen bijna niet op te brengen, omdat ze al blij zijn dat ze de huur van het huisje en wat te eten kunnen betalen. Het oudere broertje gaat naar een openbare primary school, waar het onderwijs erg slecht is maar wel gratis.

Amie heeft de Burbage Nursery School goed afgesloten en gaat met ingang van September 2020 onderwijs volgen op de Amazing Grace Primary School dankzij de sponsor.

Via onderstaande link kun je een kort verslag en foto`s zien van het bezoek van Evelyne aan Amie en John.

12 Februari 2020. Evelyne op bezoek bij haar sponsorkindjes.

 

22-10-2018
Roland & Evelyne zijn vandaag weer op bezoek geweest bij hun kindjes Amie en John. Ze hadden van alles bij zich zoals een matras, rijst, uien, eieren, olie, vloerbedekking en als verrassing krijgt de moeder van Amie ook nog een half jaar huur. Wat een geweldig lief gebaar! Daarna nog even op de foto met alle leraren.

17-10-2018
Roland & Evelyne hebben vandaag hun sponsorkindjes bezocht en over een paar dagen krijgen ze ook nog wat spulletjes voor hun huisje. Superlief.

“Vandaag de school bezocht en onze sponsorkinderen Amie Camara en John Badjie ontmoet. En natuurlijk Buba en Lamin.
Wat een indrukken !!!! En goed bezig daar! Fijn om nu een beeld te hebben bij al die namen.”