Aisha Zarmen Jatta, sponsorkindje van Elizabeth Kerry en Mark Ogden.
Aisha Zarmen Jatta, 27-4-2013, woont samen met haar moeder, 2 oudere broers en een oudere zus. Ze heeft haar vader nooit gekend omdat hij soldaat was en gearresteerd in 2012 door oud president Jammeh. Sinds die dag is hij verdwenen en de moeder is bang dat hij is vermoord tijdens zijn gevangenschap. Ze heeft het erg moeilijk met de zorg voor het grote gezin. We zoeken daarom een sponsorouder (€60,- per jaar) voor kleine Aisha, zodat zij ook zorgeloos naar school kan en af en toe een doosje toegestuurd krijgt. Daardoor wordt het hele gezin meteen een beetje geholpen. Dankzij Elizabeth Kerry en Mark Ogden kan Aisha naar school.

24 Oktober 2018
Elizabeth en haar man Mark zijn voor een weekje met de kinderen Preston en Summer naar Gambia gegaan en uiteraard hebben zij een bezoek gebracht bij hun sponsorkindje Aisha en de Burbage Nursery school.
Elizabeth zegt “Met volle trots waren ze dit aan het zingen en wat konden ze het goed.
Wij als gezin zijn super trots op de leraren Buba Ceesay en op Lamin en vooral op Monique Dorrestijn Eringaard en op Fred Eringaard zonder jullie hulp waren er geen sponsor ouders voor de kinderen en voor al het andere werk wat jullie doen voor deze school”

Voor hun een onvergetelijke vakantie geweest en hebben enorm veel indrukken opgedaan. Ousman was hun vaste driver deze week en heeft weer zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk te laten zien van het mooie Gambia.  Hieronder een aantal foto`s.