Isatou Beyai, sponsorkindje van Walter en Xandra Oranjeboom & Simone van der Veer en Ramses Ravenschot.
Isatou Beyai, 18-02-2013, de situatie in dit gezin is nog zorgwekkender dan ‘normaal’, daarom hebben we in overleg met Xandra, Walter, Simone & Ramses, besloten dat zij dit gezin met zijn viertjes gaan ondersteunen. Ontzettend bedankt! ♡
Isatou woont samen met haar moeder, oma en 2 broertjes van 1 en 2 jaar. De vader heeft ze verlaten toen de moeder 2 maanden zwanger was van de jongste en nooit meer naar ze omgekeken.
Op de foto’s zie je het ‘huis’ waar ze met zijn allen in leven en waarvan het dak lek is. Tijdens het regenseizoen komt het water dan ook gewoon binnen met alle gevolgen van dien. Het bouwwerkje van metalen platen en lappen is de badkamer.

Update 5 Juli 2019.
Isatou heeft de 3e klas goed voldaan en met ingang van 23 September gaat zij naar de Amazing Grace school het middelbaar onderwijs volgen dankzij de sponsoring door Walter en Xandra Oranjeboom & Simone van der Veer en Ramses Ravenschot.

Update 8 July 2018. Inmiddels is het volledige huis van dit gezin door de hevige regenval eerste dagen July volledig verwoest.

Update 9 July 2018. Ousman en Lamin zijn vanmorgen bij Awa gaan kijken om de situatie in te schatten. We hoopten dat het alleen om een dak zou gaan maar het huis blijkt volledig ingestort, dus er zal opnieuw gebouwd moeten worden. De grond is gelukkig wel eigendom van haar familie. Volgende week hopen we een kostenplaatje rond te hebben en gaan we bekijken wat er mogelijk is.

Update 10 July 2018. Inmiddels zijn wij met de sponsoren en een lokale aannemer in gesprek gesprek om de kosten in kaart te brengen. Echter zijn wij er niet uitgekomen, de kosten waren dermate hoog ingeschat door deze aannemer en wij zijn daar niet mee akkoord gegaan. Awa zal zelf met een oplossing komen, wij houden jullie op de hoogte.

Update 31 December 2018. Goed nieuws voor Awa en haar kinderen. De familie van haar ex-man zijn bezig met de her-opbouw van het destijds totaal vernielde huisje, de eerste stenen liggen er al. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tijdens ons bezoek in Februari 2017 wilden wij zelf de situatie eens bekijken om de eerste nood wellicht te kunnen verhelpen ism de sponsorouders. Het was inderdaad een heel triest aanblik.