Kawsu Bajo, sponsorkindje van Nicole Knoop.
Kawsu Bajo, 04-06-2013, woont samen met zijn moeder, zijn kleine zusje en 2 broertjes in een huisje bij de vuilnisbelt. De moeder doet haar best om werk te vinden en voor de jongens te zorgen, maar heeft t zwaar.. Voor € 60,- per jaar kun jij haar helpen om dit lachebekje naar school te laten gaan. Via ons kun je hem dan af en toe een doosje toesturen met bijvoorbeeld: een rugzakje, wat schoolspulletjes, kleding, toiletartikelen, speelgoed, foto van jezelf of je gezin, snoepjes, een knuffel of iets wat je zelf leuk vindt. Nicole heeft de zorg van Kawsu op zich genomen en hij kan nu eindelijk naar school.

Kawsu heeft de Burbage Nursery School goed afgesloten en gaat met ingang van September 2020 onderwijs volgen op de Amazing Grace Primary School dankzij de sponsor.

Update 11-10-2018.

Kyrsten Knoop had vandaag haar spreekbeurt. Zij hield het over Stichting Gambia Geven met Liefde en heeft uitgebreid verteld over wat zij doen en natuurlijk over hun sponsorkindje Kawsu Bajo en weeskindje Aïsha.
Buba Ceesay, de schooldirecteur, is zo lief geweest om speciaal van Kawsu een filmpje en foto’s te maken en naar Nicole Knoop op te sturen.
En natuurlijk had Kyrsten de jurk en het shirt mee die zij van Kawsu en zijn moeder hadden gehad.