Aji Fatou John, sponsorkindje van Natalie en Maarten Matti.
Aji Fatou John, 12-8-2012, haar moeder is erg ziek en mede daardoor zijn ze deze week uit hun huis gezet omdat ze de huur niet meer konden betalen. Geen ‘zielig verhaal’ maar de harde werkelijkheid helaas. Aji heeft al mooie sneakertjes van ons gekregen in Oktober 2016, maar als niemand haar moeder wil helpen met het schoolgeld zal zij weer van school gestuurd worden. Natalie en Maarten hebben een grote zorg weggenomen bij Aji haar moeder en betalen het schoolgeld en sturen met regelmaat een doos goederen of een zak rijst van 50Kg. Helemaal TOP.

Aji heeft de Burbage Nursery School goed afgesloten en gaat met ingang van September 2020 onderwijs volgen op de Amazing Grace Primary School dankzij de sponsor.

15 Januari 2018 hebben Natalie en Maarten een bezoek gebracht aan hun sponsorkindje en familie en hebben zo de leefomstandigheden kunnen bekijken. Zij hadden rijst, olie, uien, zeep om kleding te wassen en wat speelgoed meegenomen. Het was een emotionele dag voor allen.

Januari 2019 zijn Maarten en Nathalie wederom voor een aantal dagen naar Gambia geweest en hebben Aji bezocht en mogen begeleiden tijdens het schoolreisje naar het Monkey Park.