Peter Gomez, sponsorkindje van Marian van Roestel.
Peter Gomez, 12-5-2013, zijn vader is pas overleden (2018), waardoor de moeder het schoolgeld van het oudere broertje Foe waarschijnlijk niet meer op zal kunnen brengen en er dus voor Peter al helemaal geen kans is op onderwijs. De moeder probeert rond te komen door kleding te wassen voor andere mensen. Hier verdient ze net genoeg mee om in het huisje te kunnen blijven wonen. Zou jij dit gezin willen helpen?
Voor €60,- per jaar kun je Peter naar school laten gaan en via ons af en toe wat toesturen. Sylvia heeft ervoor gezorgd dat Peter naar school kan, waardoor er minder druk bij de moeder is. Sylvia heeft helaas de sponsoring moeten beëindigen in November 2018 echter Patricia heeft direct de zorg van dit kereltje op zich genomen. Dank je wel Patricia dat je Peter de kans gaf verder te gaan met het onderwijs op de Burbage Nursery school. Helaas heeft Patricia de sponsoring moeten beëindigen in Juli 2020, Marian van Roestel heeft nu de zorg van Peter op zich genomen.

Peter heeft de Burbage Nursery School goed afgesloten en gaat met ingang van September 2020 onderwijs volgen op de Amazing Grace Primary School dankzij Marian van Roestel.