Sally Jammeh, sponsorkindje van Esther Breeschoten.
Sally Jammeh,  24-06-2013, heeft 1 jonger broertje en nog 3 oudere broers en 2 zussen, die al van de Nursery school af zijn. De moeder is 1 van de ouders die het schoolteam vrijwillig helpen om de school netjes & schoon te houden. Omdat zij ondanks haar zware leven als alleenstaande moeder van 7 kinderen toch altijd voor de school klaar staat, verdient zij onze hulp op dit moment het meest, volgens Buba. Esther Breeschoten wordt de sponsorouder van Sally, dankjewel Esther♡

Aja Fatmatta Jabbie, voorheen een sponsorkindje van Esther Breeschoten.
Helaas is Aja Fatmatta 18 September 2017 verhuist naar een verder gelegen district waardoor de school qua afstand niet meer te doen is.
Aja Fatmatta Jabbie, 06-12-2010, woont bij haar moeder (Mariama onze school-kokkin) en heeft 2 oudere broers en 1 jonger zusje (Haddy Jabbie, sponsorkindje van Jolanda Hoekstra) die op de pré-nursery school zit. De vader was in 2015 vertrokken naar Libië en is waarschijnlijk overleden want er is sindsdien niets meer van hem vernomen. Haar moeder heeft geen werk en kan de kinderen financieel niet ondersteunen, momenteel wonen zij in bij een familie maar niemand weet hoelang dit zo kan blijven. Dankzij Esther kan Aja vanaf 1 juni 2016 naar school.