Ebrima Badjie, sponsorkindje van Familie T.
Ebrima Badjie, 14-04-2012, woont bij zijn moeder Veronique en oma met zijn oudere broer Omar. De vader heeft Ebrima en Omar nooit erkend als zijn kinderen en nooit iets bijgedragen in hun zijn ontwikkelingen. Veronique verdient af en toe wat met hulp in de huishouding. Sinds 1 Maart 2016 kan Ebrima met hulp van de Nurul naar school. Vanaf 1 Januari 2019 neemt de Familie T. de zorg van Ebrima op zich zodat hij het vervolgonderwijs kan gaan volgen op de Amazing Grace school met ingang van 1 September 2019. Het gezin krijgt vanaf nu elke maand (via Henk Bronneberg) rijst, kippen, eieren, uien, tomaten, wortelen, honing etc. en als extra verrassing mag Omar de oudere broer ook met ingang van 1 September 2019 onderwijs gaan volgen op de Amazing Grace school.

13 December 2017.
Toen we maandag de rijst kwamen brengen bij Ebrima, schrokken we nogal van de leefomstandigheden. Er stond alleen een stoel in het huisje en ze sliepen op de grond. Na overleg met de sponsor Nurul `Ain en een extra bijdrage van René Westerveld, hebben we vanmorgen 2 bedden en 2 stoelen gekocht. Na een hoop afdingen kregen we alles voor een leuke prijs mee en konden we de moeder verrassen. Alle kinderen uit de buurt kwamen kijken!♡

Doordat de sponsor onze stichting volledig negeerde hebben wij helaas de beslissing moeten nemen om met deze familie als sponsor te stoppen. Het schoolgeld kunnen zij nu zelf gaan overboeken naar de Amazing Grace.