13 April 2019.

Enige tijd geleden vertelde Isatou ons dat ze 3 tot 4 uur per dag met de was bezig is. Het pleeggezin bestaat intussen uit minimaal 15 personen, dus dat is eigenlijk al lang geen doen meer. Isatou is rond de 70 jaar en het wordt haar allemaal wat teveel. Ze dacht er zelfs al vaker over om te stoppen.. Dat kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren! De chinezen bezorgen de inwoners van Kartong veel overlast en ter compensatie krijgt Isatou gratis water en een groot voordeel met elektra. Toen we dit hoorden, besloten we 1 van onze meest enthousiaste sponsors te benaderen.. Deze hoefde gelukkig niet lang na te denken. Na enig overleg mochten Ousman en Fred meteen op pad om een mooie wasmachine (bovenlader, zodat ze niet teveel hoeft te bukken) voor ze te scoren. Ook een aantal dozen met biologisch afbreekbaar waspoeder werd ingekocht.. en daar gingen we weer naar Kartong gistermiddag!

Eerst werden de bedden en al het beddengoed uitgeladen, daarna het biologisch afbreekbare waspoeder en toen vroeg Fred aan Isatou om nog even mee te lopen naar de auto. Wat een super-verrassing, dit had ze echt never nooit verwacht! We werden er zelf emotioneel van allemaal.. zo ontzettend fijn om dit te mogen doen voor haar. Nu kunnen we het gezin met een gerust hart achterlaten tot december. Mocht er toch nog wat zijn, dan kan ze altijd op onze Ousman terugvallen.

 

12 April 2019.

K A R T O N G –

Onder grote belangstelling en met veel ‘extra hulp’ hebben Ousman en Fred gisteren de basketbalpaal in elkaar gezet. Met het regenseizoen in aantocht hadden we weer van alles bij ons, zodat ze zich voorlopig geen zorgen over eten hoeven te maken.

Sponsoring:  Restaurant Het Gerecht Heerenveen.

27 Maart 2019.

2 zakken rijst gebracht van Jenny Poland-Schouten & Christel Vermeulen. Dozen, bedden, klamboes etc. van Mieke Schouten en een extra financiële bijdrage van Fred en Monique privé, bestemd voor dagelijkse lunch op school voor de kinderen en andere onkosten. Alle financiële donaties voor dit gezin zijn welkom!

Stichting Gambia, Geven met Liefde
Hazewaal 14
1671 LB
Medemblik
Email : gambiagevenmetliefde@gmail.com
IBAN : NL86ABNA0502945176
BIC-SWIFT: ABNANL2A
KvK-nr : 67189954
ANBI Registratie: 8568.68.127

Omschrijving: weesgezin Kartong