Knutseldagje in de kerstvakantie .

Met een paar dozen vol teken-, schilder- en knutselspul, stempeltjes, stickertjes, blikjes limonade en chipjes vertrokken we vanmorgen naar school voor de knutseldag. Geen idee wat me te wachten stond, want de kinderen zijn niet gewend om te kleuren of te schilderen. We verwachtten zo’n 20 á 25 kinderen.. het waren er uiteindelijk tegen de 70 en er bleven nog steeds kinderen komen, zelfs toen we al klaar waren. Iedereen bleef keurig wachten tot alles uitgedeeld en uitgelegd was en met hulp van meester Lamin, juf Monique en een paar hulpmoeders liep alles helemaal perfect. De lege limonadeblikjes werden door een moeder mee naar huis genomen om er een cookpot van te maken, dus dat scheelde een berg afval. Na afloop ging iedereen trots met zn prachtige kunstwerk en een zakje chips naar huis. Dit gaan we zeker vaker doen!