21 Maart 2022.
Jabou is weer thuis! ?
Met dank aan de sponsoren die geld en voedsel hebben geschonken en in het bijzonder Ivonne Hulsebos en haar team. Jabou wil in de toekomst graag leren om kleding te naaien, dus we gaan kijken of we hier iets in kunnen betekenen.

 

 

19 Maart 2022.
— O p e r a t i e  ?  J a b o u –
In Maart 2020 mochten wij (na een inzameling om de € 250,00 bij elkaar te krijgen) Jabou laten opereren door de stichting Kinderhulp Gambia. Daarna werd alles erg moeilijk gemaakt door het uitbreken van Corona en moesten zij de missie helaas voortijdig afbreken. Jabou heeft al die tijd thuis, heel veel geoefend en fysiotherapie gevolgd.

Het artsenteam is op dit moment terug in Gambia en heeft na onderzoek besloten om het rechterbeen aankomende week nogmaals te opereren voor een maximaal resultaat. Hier zijn wij (en Jabou) natuurlijk ontzettend blij om!

Deze keer mogen wij een vrijwillige bijdrage doen. Uiteraard hebben wij dit privé ook meteen gedaan.

– Z a t e r d a g 19 Maart 2022-
In de ochtend Jarbou bezocht, met limonade en koekjes voor alle kinderen die geopereerd waren. Omdat we zo trots op haar zijn had ik mooie oorbellen voor haar meegenomen. Nog wat dalasis aan de moeder gegeven om eten te kopen. In Gambia krijg je helemaal niets in t ziekenhuis. Je moet overal zelf voor zorgen, dus de moeder is 24 uur per dag bij haar. Maandag 21 Maart halen we haar op in het ziekenhuis en brengen haar naar huis, waar ze verder zal herstellen.

Hieronder tref je de links naar de historie van Jabou :