14 December 2021.

– A a n s c h a f   ?  s c h o o l b o e k e n –

Weten jullie nog dat we de prijs van de voedselpakketten naar boven hadden afgerond om  Lamin te betalen en van het overige geld boeken te kunnen kopen? Met de opbrengst van de laatste 2 acties kon Lamin 48 Engelse werkboeken kopen voor zijn klas op de Burbage Nursery School. Zitten er dan 48 kinderen in de klas?.. Eh, ja dus.. Helaas hebben we geen invloed op de bizarre hoeveelheid kinderen die door de schooldirecteur aan worden genomen.

Het positieve van het verhaal: Met deze aanschaf kan Lamin de kinderen veel beter en makkelijker lesgeven. Even voor de duidelijkheid; dit is dan ook een gift aan hem als docent en niet aan de school. De school zelf wordt niet meer door onze stichting ondersteund.

*Doos schoolspullen (pennen, potloden, gummen, puntenslijpers etc) geschonken door Henny en Jakob de Wit ♥♥♥