26 Oktober 2021.

Wat hebben we gedaan met het geld dat overbleef van de voedselactie September 2021 ?

Ons idee was destijds (September) om jullie ietsje meer te laten betalen voor een pakket en met dit bedrag Lamin een vergoeding te geven voor zijn werk en voor zoveel mogelijk kinderen schriften te kopen. Dat is gelukt!

We konden voor dit bedrag grote schriften kopen voor alle kinderen van klas 1 tm 3 (6 klassen + nursery klas 3). Er zijn 1500 dalasis over, waar we nog eens 75 schriften voor aan zullen schaffen. Schooldirecteur Mozes had al 2x de hele voorraad van de leverancier opgekocht, dus we doen elke keer een gedeelte.

Zelf vinden we het een hele geslaagde actie op deze manier en hopen dat jullie net zo blij van de filmpjes worden als wij!

Iedereen bedankt voor de extra donatie ?