22 Augustus 2021.

♥ Eindstand € 1000,00

Met dank aan:
Natalie & Maarten Matti, Karin Bingley, Bianca Houthuijzen, Monique van Raak, Fam. Romme, Mieke Wezenberg, Paulien van Berkel, Monique en Fred Eringaard.

In februari is er door de schooldirecteur van de Amazing Grace Primary School een verzoek ingediend bij het gemeentebestuur om 2 extra klassen te bouwen. Deze lokalen zijn nodig om ruimte te maken voor onze 30 kinderen die in september vanaf de Burbage Nursery School doorstromen, plus de ‘normale’ aanmeldingen van overige leerlingen uit de regio. Vorige week is er uiteindelijk akkoord gegeven, lekker op tijd dus.. Dankzij het reeds ontvangen schoolgeld zijn ze nu in rap tempo begonnen met de bouw. Er is ook nog niet voldoende geld voor de afwerking, maar we gaan nu eerst beginnen om schoolmeubilair te regelen. Wij werden zelf pas vandaag op de hoogte gesteld van het tekort aan ruimte. Vraag ons niet waarom, want dat is Gambia. Uiteindelijk komt alles altijd goed!

De stichting Goods for Gambia is zo lief om ons 49 tafels en stoelen te schenken, maar deze moeten natuurlijk nog wel naar Gambia gestuurd worden. De kosten zijn € 100,00 per m3, dat is totaal een bedrag van € 1000,00

Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit met zijn allen bij elkaar kunnen krijgen, zodat het meubilair in oktober met de container mee kan. Elk bedrag is welkom!