Mei 2021.

23-05-2021.
Het gaat nog niet echt goed met onze vriend Blacka (Buba). 23 Mei is hij weer de hele dag in het ziekenhuis geweest ter observatie, met flinke uitdrogingsverschijnselen is besloten om hem een dag aan het infuus te leggen om aan te sterken. Volgens de dienstdoende arts ging het beter dan vorige week met hem mede door de medicijnen die voorgeschreven waren. We helpen waar we kunnen en wensen hem veel sterkte en beterschap ?

11-05-2021.
Ousman gaf aan dat het zo slecht met Blacka ging en hij had het idee dat als er niets zou gebeuren hij afscheid van hem kon nemen. Wij hebben direkt een afspraak gemaakt bij Lamin Health Center voor onderzoek, en dat was kennelijk net op tijd. De artsen hebben hem de hele dag goed onderzocht, een paar uur aan het infuus gelegd  en meerdere medicijnen voorgeschreven welke Ousman met alle liefde is gaan halen bij verschillende apotheken.

09-05-2021.
We kregen een noodhulpvraag van iemand die nooit ergens om vraagt, dus namens de stichting direct rijst, uien en aardappelen gebracht bij onze (zieke) vriend Blacka (Taxicontroller Baobab Hotel) en zijn gezin. Na doorvragen bleek Blacka al maanden goed ziek te zijn na een blaasoperatie en al ruim een jaar geen werk en inkomen had. Hierop besloten wij voor hem een ticketkaart te kopen bij Lamin Health Center zodat hij alle noodzakelijke medische zorg heeft ( (consultatie, laboratorium, medicatie, opname, bevalling, tandarts, etc) totdat het saldo op is.