– K i p p e n  v o o r  H e a r t 💗 H o u s e –

03-05-2021. Tussenstand :  € 835,00

Lieve mensen, we hebben jullie steun weer nodig! Isatou is zelf al met vrienden bezig om een kippenverblijf te bouwen, zodat ze straks voldoende eieren hebben om te eten en te verkopen. Wij willen haar helpen met dakplaten en een aantal kippen (en voer) voor haar kopen. Dinsdag gaat er iemand (uit Nederland) voor ons langs om in te schatten wat er nodig is en dan kunnen we een streefbedrag noemen, maar ik zou graag nu al beginnen om geld in te zamelen samen met jullie. Alles is welkom en te volgen op deze pagina aankomende dagen.

Alvast bedankt 💗

Update 29-04-2021.

🐓🐓🐓  Y e s s s !!!  🎉🎈✨

Nadat we geïnformeerd hadden wat de prijs zou zijn van een aantal kippen en voer, besloten de oprichters van Triple C zelf een kijkje te nemen bij de kippenhokken in aanbouw. Dit uiteraard in goed overleg met ons en met Isatou. Vandaag werden we gebeld met een totaal onverwacht aanbod!

De leerlingen van Triple C (beroepsonderwijs voor kansarme jongeren) zullen belangeloos het kippenhok en de ren af gaan bouwen! Volgende week zullen ze hier al mee gaan starten. Echt fantastisch! We zijn superblij met deze samenwerking. Nu kunnen we het volledige gedoneerde bedrag besteden aan kippen, voer en wat er verder nog nodig is.

*Stichting Triple C Elburg (Change Children’s Chances) bestaat sinds december 2016 in zijn huidige vorm. Zij zetten zich belangeloos in voor de kansarme jeugd in Gambia, specifiek in de meest zuidelijk gelegen kustplaats Kartong.

https://m.facebook.com/triplecgambia/