1 Maart 2021 start Ramadan aktie is afgesloten.

Update 31-03-2021. Er waren 101 aanmeldingen.

Beste sponsoren,

90% van de bevolking van Gambia is Moslim en Islamitische feestdagen behoren tot de belangrijkste van het land. Tijdens de 9de maand van Islamitische kalender wordt de Ramadan gehouden, de vastenmaand. Ook in Gambia wordt gedurende de Ramadan (start dinsdag 13 April en eindigt woensdag 12 Mei) tussen zonsopgang en zonsondergang gevast. Het einde van de vastenmaand wordt tijdens het Koriteh feest (donderdag 13 Mei) uitbundig gevierd met vooral veel eten. Zoals gebruikelijk stijgen de prijzen tijdens de Ramadan periodes, onze ervaring is dat wij voor € 40,00 de gezinnen kunnen bijstaan met de basis van de gerechten, namelijk 50Kg rijst en 18Kg uien. Ousman en Lamin zullen zich bezighouden met de verdeling, het huren van een vrachtauto, laders en lossers en het uitzoeken van een centrale plek voor de verdeling. Om de animo te bekijken plaatsen wij daarom vast dit bericht omdat er qua logistiek veel geregeld dient te worden. Mocht je hierin willen bijdragen voor jouw sponsorkindje, Kartong of een willekeurig gezin, plaats dan even een berichtje – opmerking en dan nemen wij tzt kontakt met jullie op. De betalingen gaan  via een tikkie of bankoverschrijving met als omschrijving “Ramadan 2021” en de naam van het kindje, Kartong of een willekeurig gezin. Voor bedrijven kunnen wij een factuur opstellen vanaf 2 pakketten.