15 December 2020.

– T e r u g b l i k  o p  2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ –

Mensen begrijpen vaak niet waar we de energie vandaan halen om dit allemaal te doen en ondanks meerdere tegenslagen toch nog steeds positief blijven. Dit valt ook niet altijd mee, zeker niet na het herseninfarct van Fred vorig jaar. Toch zijn we van mening dat iedere punt die je zet weer ruimte maakt voor een nieuw begin. We hebben wat meer rust genomen en sommige dingen aangepast, elk jaar leren we weer bij. Ons vertrouwen in een betere toekomst voor de kinderen wordt alleen maar groter.

Vanwege het Coronavirus was 2020 voor de meeste mensen een moeilijk jaar, sommige sponsorouders moesten door alle ellende wat het met zich meebracht helaas besluiten om te stoppen. Gelukkig bleef dat beperkt tot een paar mensen en konden we dat weer redelijk snel oplossen. Er zijn ‘wat struggles’ geweest op de Burbage Nursery School, waardoor we met pijn in ons hart moesten besluiten om de sponsoring te beëindigen. Pijn in ons hart, niet om de beslissing zelf want die gaf ons veel rust, maar wel om de grote plannen die we nog hadden en die we nu moeten vergeten. Geven met liefde is mooi, maar voorwaarde is wel dat het op de juiste plek terechtkomt en daar konden we niet meer van op aan. Jullie hebben dat allemaal kunnen volgen, want we zijn 100% transparant in alles wat er voor- en achter de schermen gebeurt. Transparantie, persoonlijk contact, eerlijkheid, duidelijkheid, snel schakelen.. Dat is onze kracht.

Er waren gelukkig veel meer positieve dan negatieve dingen.. waaronder verschillende grote voedselacties, er zijn heel veel dozen verstuurd, er is zelfs een massagetafel geschonken die nu in een behandelpost staat, we zijn bezig in Kartong om alles op te bouwen, op de Amazing Grace Primary School loopt alles prima inclusief nieuwe klassen en schoolmeubilair, er mocht een meisje geopereerd worden en tussendoor bieden we ook nog zoveel mogelijk hulp aan mensen die onverwacht op ons pad komen. Ousman en Lamin zijn voor onze stichting van onschatbare waarde geworden. Doordat we altijd op hen kunnen vertrouwen hebben we dit jaar noodgedwongen, vanuit Nederland alles kunnen regelen. We willen ook Renate en Allan van Goods for Gambia bedanken, deze toppers staan altijd voor ons klaar! En natuurlijk jullie als sponsorouders en iedereen die ons heeft gesteund in welke vorm dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat wij als stichting uniek zijn in de samenwerking met onze sponsorouders. We zijn dankbaar dat wij een verbinding mogen vormen tussen jullie en de mensen in Gambia.

Het jaar is nog niet ten einde, maar we willen iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en onze stichting. We kijken uit naar een liefdevol 2021 met mooie, nieuwe en bestaande projecten ❤️?❤️

At the end of life, what really matters is..

Not what we bought but what we built

Not what we got but what we shared

Not our competence but our character

And not our succes but our significance

Live a live that matters.

Live a life of Love ❤️