7 December 2020.

Ousman was vandaag bij Jabou om te kijken hoe t nu met haar gaat. Na de operatie (maart 2020) heeft ze een aantal keer fysiotherapie gehad, maar daar moesten we vanwege de Corona mee stoppen. We hebben de foto’s en het nieuwe filmpje doorgestuurd naar Ivonne Hulsebos Janssen van Stichting Kinderhulp Gambia, zodat zij deze met de artsen kan bespreken. Als alles er positief uitziet is er een grote kans dat Jabou nog een keer geopereerd mag worden. Op het filmpje van vandaag kun je al heel goed de vooruitgang zien. Helaas is Jabou nog nooit naar school geweest en zijn er bij navraag ook nog steeds geen plannen voor, dus we gaan kijken of we daar ook nog iets in kunnen betekenen. Dit zal niet makkelijk zijn na 16 jaar. Al met al zijn we blij met het resultaat, de benen hebben nog wat tijd- en waarschijnlijk een 2e of 3e operatie nodig, maar ze loopt mooi rechtop. Een wereld van verschil ❤️