1 December 2020.

Zo ontzettend trots op deze schat! ?

Muhammed Sawaneh heeft het Down Syndroom en kan niet praten, begrijpt wel wat dingen en knikt dan of schudt zijn hoofd. Sinds hij bij ons op school zit is hij al behoorlijk vooruit gegaan. Niet door speciale lesmethodes, maar gewoon doordat hij nu meedraait in de klas tussen de andere kinderen.

In het begin stond hij ergens totaal in zichzelf gekeerd met zijn rug tegen een muur, daarna zat hij maandenlang met n speeltje constant dezelfde beweging te maken. Langzamerhand kwam hij steeds meer los. De eerste jaren van zn leventje bracht hij binnenshuis door, de mensen hier weten niet goed hoe ze met deze kinderen om moeten gaan en schamen zich er zelfs voor. Dan druk ik het nog zacht uit..

Muhammed zit op dit moment in de 3e en laatste klas op de Burbage Nursery School en mag (als alles goed gaat) volgend jaar doorstromen naar de Amazing Grace Primary School. We zijn ontzettend blij dat de schoolleiding van de Amazing Grace Primary School hem deze kans wil geven. Het is belangrijk dat hij met zijn eigen vertrouwde groep kinderen op de nieuwe school komt.

Hoe hij zich zal ontwikkelen moeten we afwachten, maar we gaan ons best doen, samen met zijn sponsorouder. ?