16 Mei 2020.

– J a b o u –

Zaterdag mocht onze dappere Jabou (16) weer terugkomen in het ziekenhuis om het gips te laten verwijderen. Er zijn opnieuw röntgenfoto’s gemaakt, ze zal voorlopig fysiotherapie krijgen en met krukken lopen. Het is nu nog even afwachten of de operatie afdoende was of dat er nog een 2e zal volgen in de toekomst, maar we zijn al heel blij met dit resultaat.

Met dank aan het team van Kinderhulp Gambia en in het bijzonder Yvonne Hulsebos voor hun geweldige inzet, tijdens de aanloop van de Corona crisis ???

Deze operatie werd mogelijk gemaakt dankzij donaties van vele sponsoren van Stichting Gambia Geven met Liefde ❤️??

 

 

Ousman (Kinderhulp Gambia) heeft namens ons een zak rijst en stukken zeep bij de familie van Jabou gebracht.
Was ook fijn dat ze haar meteen nog even controleerde, want er waren wat kleine scheurtjes in t gips ontstaan. Dit werd met wat synthetisch gips gerepareerd. Zo hebben haar benen meteen weer wat extra vrolijke kleurtjes ??