* Rijstverdeling sponsorkinderen *

Deze keer kregen de gezinnen een voucher (met het nummer van het sponsorkindje), t.w.v. een zak rijst, die ze bij de plaatselijke rijstshop in kunnen leveren. Klik op de foto om het nummer te zien. Dit ging veel sneller, scheelt een hoop gesleep en kosten voor een vrachtwagen. Iedereen heel erg bedankt namens de vaders en moeders!

*Niet iedereen was in staat om te komen zondag, dus er volgen er nog ongeveer 20 welke Lamin heeft opgeroepen om deze week de rijst te komen halen bij de rijst shop.

17 Maart 2020. Lamin heeft bijna alle overige vouchers voor de rijst (persoonlijk en in zijn vrije tijd) bij de rijstshop uitgedeeld aan de ouders. Nog maar een paar te gaan. Dankjewel Lamin, je bent een topper! Deze foto`s staan in het kader onder de uitgifte op de Burbage Nursery met namen van de kinderen omdat hij de nrs. van de kinderen niet goed in beeld kon krijgen.

19 Maart 2020. Monique heeft de laatste 6 kinderen zelf bezocht en rijst afgeleverd, deze foto`s staan in het kader onder de uitgiftes van Lamin.

1 willekeurige zak rijst geschonken door Gijs & Riek Dorrestijn.
Nr. 147, 144, 141-142, 53, 48, 45, 38, 33, 100-101, 79, 58 en de leerkrachten hebben rijst gekregen namens J. Blom Holding B.V.

UItlevering via Lamin 17 Maart 2020.

Uitlevering via Monique 19 Maart 2020.