Na het herseninfarct van Fred ( 12-12-2019) hebben we even getwijfeld of we het stranddagje voor de kinderen van Kartong wel door moesten laten gaan. Fred slaapt heel veel en wilde zelf ook niet dat we het af zouden zeggen. De kinderen leefden hier al weken naar toe en het zou een mega teleurstelling zijn voor iedereen. De meeste kinderen waren nog nooit op een strand geweest. Dus gisterochtend gingen we met Ousman, Rico (zoon van Fred) & Calvin op weg om iedereen op te halen in Kartong. De buurman zou af en toe bij Fred gaan kijken en verder hielden we contact via WhatsApp. Toen we aankwamen zaten de meeste kinderen al prachtig aangekleed in de bus, Kaddy had het haar van de meisjes zo mooi gemaakt dat ik 2x moest kijken of ze t wel waren! Iedereen liep opgewonden te stuiteren. Een grote tas met strandspulletjes uit de sponsordozen ging mee, strohoeden, een tas met droge kleren en de doos met strandspulletjes die Sam Postma en haar collega’s van de Action hadden geschonken. Ook n doos bijvoeding voor Buba en de nieuwe meetlat werd afgegeven, ik had alleen geen tijd om foto’s bij de meetlat te maken dus dat komt later een keer. De 2 nieuwe deuren om de keuken af te sluiten staan te wachten om gemonteerd te worden. Deze zijn door onze stichting geregeld. Dit had haast vanwege de kans op diefstal.

Het wees/pleeggezin van Isatou telt op dit moment 11 kinderen. Ik had gezegd dat ze net zoveel (buur)kinderen mee mocht nemen als in de bus zouden passen. Dat werden er 26 ? We hebben een onvergetelijke dag gehad met zn allen, waren zelf helemaal gesloopt, maar de kinderen vonden het fantastisch! Heel bijzonder om te zien hoe zorgzaam de kinderen hier voor elkaar zijn.

Met dank aan Amber en Franco voor de organisatie en iedereen die een donatie heeft gedaan om dit mogelijk te maken ?