Kerstfeest Burbage Nursery School.

De vrouwen zijn gisteren al begonnen met koken. Er was van alles.. Verse wonjo juice, een soort vanille yoghurt (ben de naam even kwijt) vermicelli, kip, heerlijke saus met uien, kokos en na afloop kreeg iedereen een verrassingszakje mee naar huis met een appel, lolly, pakje drinken, kroepoek en popcorn. We hebben daar dus 270 zakjes staan inpakken.. Er werd gedanst, gezongen, gelachen, gegeten, gedronken, tv gekeken, stoelendans gedaan en af en toe even lekker gemept en gehuild door de kinderen. Kortom een heerlijk Gambiaans kerstfeest! Diep respect voor het schoolteam en de hulpmoeders die voor de kinderen een geweldige kerstfeest hebben verzorgd. Ik ben zelf al behoorlijk afgedraaid en zij hebben nog 3x zo veel gedaan, maar ik had het voor geen goud willen missen.

Met dank aan Birgit Hoeve voor de ruim 200 appels.