– RIJSTACTIE REGENSEIZOEN ?

In Nederland kijkt iedereen elk jaar vol verlangen uit naar de zomer. In Gambia begint dan het regenseizoen. De natuur wordt prachtig fris en groen maar er is helaas ook veel bijkomende ellende. Huisjes die hier niet tegen bestand zijn en lekken of nog erger.. wegspoelen en instorten, wegen die onbegaanbaar worden, malariamuggen die zich razendsnel vermeerderen in de regenplassen en veel mensen ziek maken, vuilnis en andere narigheid wat overal heen drijft, hogere prijzen van voedingsmiddelen (en bijv. zand, cement, stenen) een dieptepunt qua toerisme dus bijna geen inkomsten meer etc. Om de mensen in deze zware periode te ondersteunen, organiseren we weer een rijstactie. Help je ons mee?

Alles voor Dippa Kunda zal op de Burbage Nursery School uitgedeeld worden. De transportkosten van de vrachtwagen zijn gesponsord door Massagepraktijk Your Body & Mind.

Wil je een zak rijst aan je sponsorfamilie, het schoolteam, ons pleeggezin in Kartong of aan een willekeurig gezin doneren? Maak dan voor 5 juni onderstaand bedrag over op onze rekening.

In totaal zijn er 77 zakken voor de leerlingen van de Burbage Nursery, 5 zakken voor de leraren, 4 zakken voor Kartong en 9 zakken voor willekeurige gezinnen gekocht. Hieronder tref je de foto`s van de uitlevering zondag 30 juni 2019 op de Burbage Nursery school.