– RIJST ACTIE REGENSEIZOEN JULI 2019 –
In Nederland kijkt iedereen elk jaar vol verlangen uit naar de zomer. In Gambia begint dan het regenseizoen. De natuur wordt prachtig fris en groen maar er is helaas ook veel bijkomende ellende. Huisjes die hier niet tegen bestand zijn en lekken of nog erger.. wegspoelen en instorten, wegen die onbegaanbaar worden, malariamuggen die zich razendsnel vermeerderen in de regenplassen en veel mensen ziek maken, vuilnis en andere narigheid wat overal heen drijft, hogere prijzen van voedingsmiddelen (en bijv. zand, cement, stenen) een dieptepunt qua toerisme dus bijna geen inkomsten meer etc. Om de mensen in deze zware periode te ondersteunen, organiseerden we weer een rijstactie met sluitingsdatum 5 Juni.

Alles voor de Burbage Nursery School zal uitgedeeld worden rond de 1ste week Juli. De transportkosten van de vrachtwagen zijn gesponsord door Massagepraktijk Your Body and Mind.
Alles voor Kartong zal door Ousman uitgeleverd gaan worden zodra ook de dozen voor Kartong in het warehouse zijn gearriveerd, dit zal rond de 2e week Juli zijn, de transportkosten hiervoor zijn ook gesponsord door Massagepraktijk Your Body and Mind.

Alle willekeurige zakken zullen de komende weken toegewezen worden aan de minder bedeelden en Ousman zal deze gaan afleveren.

Foto`s volgen na de uitleveringen op Facebook en deze website.

De eindstand op 5 Juni is geworden 95 zakken rijst.

Kleine impressie van de uitgifte: volgt asap.

– EIEREN ACTIE S U I K E R F E E S T JUNI 2019 –
Op 4 en 5 juni wordt het einde van de Ramadan gevierd met het Suikerfeest. Om dit extra feestelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om jouw familie of een willekeurig gezin eieren te schenken. Deze zullen dan op zondag 2 juni op de Burbage Nursery School uitgedeeld worden.
Deze actie was een waanzinnig succes, in totaal zijn er 3.360 eieren geschonken door sponsoren.

Kleine impressie van de uitgifte:

– RIJST ACTIE MAART-APRIL 2019 –
Bijna niets te eten, elke dag weer afwachten of het lukt om voor iedereen genoeg te hebben. En dan komt er ineens iemand een zak rijst van 50 kilo brengen.. zomaar uit het niets. Voorlopig even geen zorgen meer 💗
Er is weer een mogelijkheid om een zak rijst te laten bezorgen bij je sponsorfamilie. Wil je hieraan mee doen, maak dan het bedrag voor 1 Maart over op ons rekeningnummer.
Sluitingsdatum: 1 Maart 2019, de eindstand op was geworden 92 zakken rijst van de sponsorouders, 112 zakken rijst en 75 zakken uien A.A.B. International B.V.
We hebben deze keer een recordaantal zakken rijst om uit te delen! Echt super!!

Kleine impressie van de uitgifte: