Gambia, Geven met Liefde

Children are the Future

Month: January 2019

December 2018, basisschool Het Timpaan inzamelings aktie

21-12-2018,

Kerstaktie op het Timpaan groot succes!!

De kinderen van Basisschool het Timpaan in Wehl hebben dit jaar een kerst-inzamelingsaktie gehouden voor onze Stichting. Van alle ingezamelde spullen konden maar liefst rond de 100 familiedozen samengesteld worden. Deze zullen in februari/maart 2019 worden uitgedeeld aan families van de kinderen op en rond de Burbage Nursery School, die geen sponsorouder hebben. Hiervan zullen we foto’s plaatsen op deze website en onze Facebookpagina.

Met dank aan het schoolbestuur, alle leerlingen en hun ouders, groep 8 (inpakhulp), Debby ter Voert (organisatie) en Alliander Foundation (transportkosten).

2 Januari 2019 Knutselmiddag

Knutseldagje in de kerstvakantie .

Met een paar dozen vol teken-, schilder- en knutselspul, stempeltjes, stickertjes, blikjes limonade en chipjes vertrokken we vanmorgen naar school voor de knutseldag. Geen idee wat me te wachten stond, want de kinderen zijn niet gewend om te kleuren of te schilderen. We verwachtten zo’n 20 á 25 kinderen.. het waren er uiteindelijk tegen de 70 en er bleven nog steeds kinderen komen, zelfs toen we al klaar waren. Iedereen bleef keurig wachten tot alles uitgedeeld en uitgelegd was en met hulp van meester Lamin, juf Monique en een paar hulpmoeders liep alles helemaal perfect. De lege limonadeblikjes werden door een moeder mee naar huis genomen om er een cookpot van te maken, dus dat scheelde een berg afval. Na afloop ging iedereen trots met zn prachtige kunstwerk en een zakje chips naar huis. Dit gaan we zeker vaker doen!